Τάρτα με Μέλι και Φρούτα

Η τάρτα με μέλι και φρούτα είναι ένα φανταστικό επιδόρπιο που συνδυάζει την γλυκιά και αρωματική γεύση του μελιού με την φρεσκάδα των φρούτων. Ιδανικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, ιδιαίτερα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Υλικά:

1 έτοιμη βάση τάρτας

1/2 φλιτζάνι Vasilissa Μέλι Ανθέων με Θυμάρι

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

1 φλιτζάνι φρέσκα φρούτα (π.χ. μούρα, φράουλες, ακτινίδια)

Διαδικασία:

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.

2. Απλώστε την έτοιμη βάση τάρτας σε ένα ταψί και ψήστε την για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

3. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το μέλι, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια.

4. Απλώστε το μείγμα πάνω από την ψημένη βάση τάρτας.

5. Τοποθετήστε τα φρέσκα φρούτα από πάνω.

6. Αφήστε την τάρτα να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.