Κέικ μήλου με βρώμη και μέλι

Μια εναλλακτική λύση για όσους αγαπάνε το κέικ, αλλά δε θέλουν να χαλάσουν τη διατροφή
τους. Υγιεινό και λαχταριστό για όλες τις ώρες της ημέρας!
Υλικά
300 g βρώμη, αλεσμένη στο μπλέντερ
150 γρ Vasilissa Μέλι Ερείκης & Αγριοβοτάνων
100 g καρύδια, αλεσμένα στο μπλέντερ
150 ml χυμό πορτοκαλιού
100 ml ελαιόλαδο
3 κ.γ. baking powder
600 g μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια
1 κ.σ κανέλα
Διαδικασία
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C στις αντιστάσεις
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε τα μήλα, την κανέλα και το μέλι και τα αφήνουμε σε
μεσαία θερμοκρασία να μαλακώσουν. Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε το τηγάνι από τη
φωτιά.
3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε φόρμα για κέικ στρωμένη με λαδόκολλα και ψήνουμε για 50
λεπτά.
Αφήστε ένα σχόλιο